Promovem l’envelliment
actiu, participatiu
i saludable.
Associació PROTED
Avís:

Matrícula

MATRICULARME EN...

AULAS JESÚS-PATRAIX

 

AULAS GRAO

INFORMACIÓ PER A l'ALUMNAT DEL CURS 2019-20 (més a baix tens la informació per a l'alumnat de nou accés)

Aquí pots informar-te del procés de matrícula per al pròxim curs 2020-2021

Com alumn@ d'Aules que participes en el Curs 2019-2020, podràs matricular-te del 10 al 19 de juny, i com és costum, tens plaça assegurada en aquelles assignatures que curses en l'actualitat, sempre que ens ho indiquis en el formulari de matrícula.

La renovació de la inscripció podràs fer-la com prefereixis:

Presencial, mitjançant cita prèvia per a evitar aglomeracions i garantir millor la prevenció de la salut (a partir del dia 4 de juny, hauràs de telefonar-nos al telèfon 963240791 si vols matricular-te en el Grau, o al 963570859 si desitges matricular-te en Jesús-Patraix), i et donarem el dia i l'hora entre el 10 i el 19 de juny, perquè vinguis a confirmar-la en Secretaria. (Hauràs d'acudir amb màscara).
Virtual, des de la nostra pàgina Web, (aulas3edad.org) punxant l'enllaç que habilitarem el dia 10 de juny a les 9.00 hores, tindràs accés directe a la fitxa que podràs emplenar i fer-nos arribar telemàticament de manera molt senzilla. Així no farà falta que vinguis.

És necessari que cada alumne/a tingui un correu electrònic, perquè se li demanarà en qualsevol de les modalitats de matrícula.

En tots dos casos, donades les circumstàncies, el pagament haurà de realitzar-se per transferència. Et recordem que la nostra Assemblea anual, va aprovar per al Curs 2020-2021 l'import de la matrícula en 125 euros, que com sempre es podrà fer efectiu en dos pagaments, un a la reserva, i l'altre fins al 30 de setembre.

Accedeixi aquí al programa d'activitats i horaris de cada aulari:

http://www.aulas3edad.org/programa-lectivo.html

Aquí per a veure les dates i horaris aproximats dels seminaris:

http://www.aulas3edad.org/seminariosytalleres.html

INFORMACIÓ PER A l'ALUMNAT NOU

Benvingut/a! Pots realitzar la matrícula com prefereixis:

Presencial, mitjançant cita prèvia per a evitar aglomeracions i garantir millor la prevenció de la salut (a partir del dia 17 de juny, hauràs de telefonar-nos al telèfon 963240791 si vols matricular-te en el Grau, o al 963570859 si desitges matricular-te en Jesús-Patraix), i et donarem el dia i l'hora a partir del 25 de juny,  perquè vinguis a confirmar-la en Secretaria. Has de portar fotocòpia del DNI. (L'ús de màscara és obligatori).
Virtual, des de la nostra pàgina Web, (aulas3edad.org) punxant l'enllaç a partir del dia 25 de juny a les 9.30 hores, tindràs accés directe a la fitxa que podràs emplenar i fer-nos arribar telemàticament de manera molt senzilla. Així no farà falta que vinguis. Això sí, has d'enviar-nos per correu electrònic una fotografia grandària carnet i fotocòpia del teu DNI. El correu  és aulas3edadvalencia@gmail.com

És necessari que cada alumne/a tingui un correu electrònic, perquè se li demanarà en qualsevol de les modalitats de matrícula.

En tots dos casos, donades les circumstàncies, el pagament haurà de realitzar-se per transferència. La nostra Assemblea anual, va aprovar per al Curs 2020-2021 l'import de la matrícula en 125 euros, que com sempre es podrà fer efectiu en dos pagaments, un a la reserva, i l'altre fins al 30 de setembre.

Accedeixi aquí al programa d'activitats i horaris de cada aulari:

http://www.aulas3edad.org/programa-lectivo.html

Aquí per a veure les dates i horaris aproximats dels seminaris:

http://www.aulas3edad.org/seminariosytalleres.html

PREGUNTES FREQÜENTS

 

AULES DE 3a EDAT
Información y Solicitudes:
Centro Social Senabre
C/ Llanera de Ranes, 30
46017 - Valencia
Tlfno y Fax:
96.357.08.58 - 96.357.08.59
Email: jesuspatraix@fevated.org